Home     Killerbee F66
Killerbee F66

Killerbee F66


Killerbee F66


schakelbrommer in 4 kleuren

Bookmark and Share


Killerbee F66 schakelbrommer EURO5
De Killerbee F66 is een sportieve retro schakelbrommer die aan de nieuwe Euro5 norm voldoet. Hij beschikt over 4 versnellingen, lekker grote wielen, een heerlijk comfortabel zadel, en een geweldig rijgedrag. Je hebt meer het gevoel op een motor te zitten dan op een brommer bij de F66.

De F66 is een heel bijzondere schakelbrommer
Het bijzondere aan de Killerbee F66 schakelbrommer is dat hij meer weg heeft van een motor dan van een brommer. Veel mensen zullen denken ook dat je op een motor rijdt. Zijn robuuste vormgeving en afmeting zorgen niet alleen voor de looks, maar ook voor de zeer plezierige rijervaring. Ook al kan de F66 Killerbee maar 45 km per uur, toch heb je het gevoel dat je op een heel volwassen tweewieler rijdt. Het schakelen gaat heerlijk vlot dankzij de wet multi-disc koppeling. Er zijn 4 versnellingen aan boord waardoor je lekker snel kunt optrekken, en op topsnelheid bent. De overbrenging is sportief en efficiënt tegelijkertijd, en dat betekent dat je ook lekker rustig en zuinig kunt rijden, maar tevens ook lekker door kunt trekken in de versnellingen voor een meer sportieve rit. Een schakelbrommer verveelt dus nooit!

4-takt Euro5 motorblok met elektrische start
Het luchtgekoelde 4-takt 50cc motorblok heeft een versnellingsbak met 5 versnellingen en schakelen doe je met de voet in combinatie met de koppeling. De ontsteking wordt elektronisch geregeld door een CDI waardoor het motorblok altijd heerlijk soepel en stabiel draait. Elektronische ontsteking is onderhoudsvrij dus daar heb je geen omkijken naar. Er is een wet multi-disc koppeling aanwezig zodat je soepel en vlot kunt schakelen. Starten kan zowel met de kickstart als elektrische start, want de Killerbee F66 beschikt ook over een accu. Een alarmsysteem laten installeren is daardoor ook mogelijk.

De looks van de F66 Killerbee
Qua looks is de Killerbee F66 meer een motor dan een schakelbrommer. Dat komt door zijn zeer volwassen afmetingen en grote wielen. Ondanks dat hij een aantal retro kenmerken heeft zoals de koplamp, het achterlicht, en de voor- en achter schokbrekers, zijn er ook veel sportieve elementen terug te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de remschijf, en de sportieve zadel lijn. Ook het profiel van de banden is lekker sportief te noemen. Als we hem met een specifiek motor model moeten vergelijken, dan komt de Honda CB350 er het meest bij in de buurt. De F66 van Killerbee is wel een geheel origineel ontwerp, en dat maakt hem nog specialer.

Wat maakt Killerbee nog meer aan tweewielers?
Killerbee is al sinds 2004 een grote speler op de tweewielermarkt. Ze zijn gestart met het maken van scooters. Hun collectie bestaat vooral uit retro scooters waarbij enkele modellen veel weg hebben van de bekende Vespa. Killerbee is een heel betaalbaar merk die tevens laat zien dat het ook goedkoper kan. Zo kun je vanaf nu dus ook een goedkope schakelbrommer kopen die aan alle hedendaagse eisen voldoet!

Bijzonder grote brandstoftank
Dat je veel kilometers kunt gaan maken met deze Killerbee F66 schakelbrommer is een ding dat zeker is! De tankinhoud is maar liefst 12 liter en daarmee kun je ongelooflijk veel kilometers mee rijden. Vergeleken met andere voertuigen kun je minstens 2x zoveel brandstof meenemen. Lange afstanden zijn daardoor geen probleem. En aangezien de F66 brommer ook heel comfortabel zit en rijdt, kun je hem ook prima voor het woon/werkverkeer inzetten.

Plezier voor 2 want een passagier kan mee
Iemand achterop meenemen is bij de F66 Killerbee brommer geen probleem. Het lange zadel biedt meer dan voldoende ruimte, en er zijn uitklapbare voetsteps aanwezig zodat de passagier ook lekker kan zitten.

Hydraulisch remsysteem voor meer remkracht
De remschijf is onderdeel van het hydraulische remsysteem, en daardoor beschik je over veel remkracht. Met minimale krachtsinspanning aan de remhendel laat je moeiteloos de Killerbee schakelbrommer tot stilstand komen. Door de vrij brede banden met flinke diameter, welke veel grip bieden, is je remweg tevens lekker kort.

€ 2599.00
Kleur*