Home     Killerbee DB50
Killerbee DB50

Killerbee DB50


Killerbee DB50


schakel brommer 50 cc 4T

Bookmark and Share


Killerbee DB50 schakelbrommer EURO5
Met de nieuwe Killerbee DB50 schakelbrommer steel je beslist de show. Deze stoere brommer is geschikt voor offroad en voor de normale openbare weg. Vanwege zijn geweldige vering kun je moeiteloos en snel een verkeersdrempel nemen, maar ook de stoep op en af zonder daar veel van te voelen. Hij beschikt over een 4-takt verbrandingsmotor en is daardoor super zuinig!


De Killerbee DB50 brommer is een indrukwekkende verschijning en voorzien van moderne techniek
Je hebt het al gezien… de Killerbee DB50 schakelbrommer ziet er heel dik uit. Hij staat hoog op de wielen en leent zich er dan ook perfect voor om er alles uit te halen wat er in zit. Hij gaat geen obstakel uit de weg want de super comfortabele vering zorgt voor een ultieme rijbeleving.

5 versnellingen
Hij beschikt over 5 versnellingen en dat zijn meer versnellingen dan de meeste andere schakelbrommers hebben. Daarmee kun je nog zuiniger rijden als je dat zou willen. Meer schakelen, meer plezier.

4-takt motorblok met EFI
Met 4-takt motorblok is voorzien van een 50cc cilinder en voorzien van een EFI (Electronic Fuel Injection) systeem. De verbranding wordt computergestuurd en geoptimaliseerd door de ECU waarbij er gebruik wordt gemaakt van een sensor (Lambda) die de uitlaatgassen meet. Een modern stukje techniek dus!

Dit resulteert in lage brandstofkosten, en dat is mooi meegenomen met hoge brandstofprijzen. Zo kun je toch goedkoop rijden.

17 inch wielen
De 17 inch grote wielen zorgen niet alleen voor de sportieve verschijning maar dragen ook bij aan de veiligheid. Doordat de omtrek van de wielen groter is, is het contactoppervlak met het wegdek ook groter. Dit verbetert de grip (remweg) en de wegligging zoals het rijcomfort. Je voelt hierdoor ook minder van kleine oneffenheden in het wegdek.

Krachtige remsysteem
Ook qua rem performance is het dik in orde bij de Killerbee DB50 schakelbrommer. Zowel het voorwiel als het achterwiel is uitgerust met een schijfrem die beide hydraulisch bediend worden. Hierdoor kun je met minimale krachtinspanning heel krachtig remmen, en het remsysteem is daarnaast zeer onderhoudsvriendelijk.

€ 3299.00