Home     Killerbee F99
Killerbee F99

Killerbee F99


Killerbee F99


Bookmark and Share


Killerbee F99
Gelukkig is niet iedere scooter een retro scooter of city scooter. De sportieve Killerbee F99 zet je niet in de schuur maar je gaat ermee rijden. Vaak, lang en zo hard mogelijk! De F99 is een sport scooter die de strijd aangaat met merken als Beta en Aprilia. Je kunt de Killerbee F99 scooter kopen met geel kenteken en 50cc motorblok. Lees snel verder over dit scooter merk en deze topper in het Killerbee assortiment.

Over Killerbee
Als je bekend bent met retro scooters die lijken op Vespa maar dan veel goedkoper, dan ken je waarschijnlijk Killerbee wel. Dit merk bestaat sinds 2004 en heeft sinds die tijd heel wat scooters op de markt gebracht die erg lijken op de modellen uit Italië. In de loop der jaren hebben ze regelmatig hun eigen draai gegeven in de categorie goedkope brommers. Naast de Torino, VXL en zelfs een e-scooter genaamd Electrica leveren ze ook custom scooters en echte schakel brommers. Je kent de Killerbee F51 en F66 vast al, zet je schrap voor de Killerbee F99: Sportief, mooi, snel en nog steeds heel betaalbaar!

Wat is de Killerbee F99?
Eigenlijk is de Killerbee F99 een motorfiets met een 50cc motorblok. Dit zie je aan het model maar dit voel je ook zodra je plaatsneemt op het zadel. De afwerking is robuust, het design en de bediening is duidelijk ontworpen voor stevige ritten. Toch missen we die extra cc en snelheid niet echt, de Killerbee F99 is namelijk net zo lekker om op je gemak mee te rijden. Het is een echte schakelbrommer wat de prestaties ten goede komt. Je zult wel zelf wat werk moeten verrichten om de maximale power uit deze brommer te halen, dat maakt rijden alleen maar leuker natuurlijk.

Een wolf in schaapskleren
Laat je niet misleiden door het gele kenteken. Met de grote wielen, manuele koppeling en een ruime 12,5 liter tank voelt het echt alsof je op een motorfiets zit. Maar dan eentje waarmee je buiten de bebouwde kom relaxed mee op het fietspad mag rijden. In de bebouwde kom verslind je het wegdek met het geluid (en geur) van een echte benzinemotor. Wel even Euro 98 tanken voor de beste prestaties. De Killerbee F99 kopen doe je niet alleen om van A naar B te rijden maar om te genieten van de rit tussen begin- en eindpunt. Sorry, er was geen plaats meer voor een buddy seat. Dit is wel een mooie excuus om met twee F99’s de wijde wereld te gaan verkennen.

Welke Killerbee F99 kopen?
Standaard is de F99 compleet uitgerust, toch denken we dat het nog beter kan. Kies voor mat zwart, mat army green of nardo grey lak. De standaard sportieve decals maken het geheel helemaal af. Laat er een koffer op monteren of een USB aansluiting. Een LED koplamp zit al standaard op de Killerbee F99, die hoef je niet extra te bestellen. Een slot of muuranker is zeker een goede accessoire want je wilt deze beauty natuurlijk wel veilig parkeren.

€ 3199.00
Kleur*